Jannetta Dorsman is een echte duizendpoot. Afwisseling in activiteiten en diverse projecten coördineren is haar lust en haar leven.

Woningadviseurs
Sinds 2010 is Jannetta samen met haar echtgenoot René Hoksbergen gestart met Woningadviseurs. Deze franchiseformule maakt optimaal gebruik van alle relevante Nieuwe Media en onderscheidt zich met name door de unieke marketingaanpak met doelgroepanalyse per huis. En met resultaat, want de gemiddelde verkooptijden liggen ver onder het landelijk gemiddelde, met een hogere opbrengst.

Met de titel Woningmakelaar van het Jaar op zak breidt de formule zich langzaam maar gestaag uit met meerdere makelaars door heel Nederland.

Woningadviseurs
Om kopers en verkopers zo goed mogelijk te informeren en te helpen bij het kopen en verkopen van een huis, heeft Jannetta met Woningmarkt TV een enorme database aan video’s opgebouwd met onafhankelijke informatie en praktische tips bij het (ver)kopen van een huis of appartement. Uiteraard aangevuld met actuele onderwerpen zoals de NVM Kwartaalcijfers over de woningmarkt, overdrachtsbelasting, WOZ en Open Huis dagen.