Beschrijving

De wijk is inmiddels zo’n 100 jaar oud, maar Lombok (Utrecht-West) bruist aan alle kanten. Vanaf de jaren 90 is de oude arbeiderswijk langzaamaan veranderd in een multiculturele wijk die erg populair is bij jonge stellen en gezinnen. We bieden hier dan ook met veel plezier het 5-kamer-hoek appartement (type maisonnette) van ruim 80 m2 op de Bataviastraat 40 bis aan. Met 3 slaapkamers, een werkkamer en een ruim dakterras op het zuidwesten biedt dit appartement je een hele fijn plek om te wonen met alle gezelligheid om de hoek. 

Als je via de voordeur de trap opkomt naar de eerste verdieping zie je meteen dat het hier om een strak gerenoveerde woning (2017) gaat, waar je niet veel aan hoeft te doen. De woonkamer is licht door alle ramen aan 3 zijden. De keuken aan de achterzijde is modern uitgevoerd in strak witte hoogglans kasten met betonlook werkblad en voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Vanuit de keuken stap je zo het dakterras op. Met een goede ligging en een formaat van ongeveer 19 m2 een heerlijke plek om te zitten.

Terug op de overloop vind je nog een werkkamer en het toilet met fonteintje. Op de volgende verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers met aan de voorzijde de grootste kamer. Van de 2 kamers aan de achterzijde is er nu een als kleedkamer met extra bergruimte ingericht en de andere als werkkamer. Maar door het opklapbed, naar eigen ontwerp en geheel op maat, is deze kamer zo omgetoverd tot een slaapkamer.

De badkamer in wit en beige is uitgerust met een inloopdouche en wastafelmeubel. Daarnaast is er een aansluiting voor de wasmachine en droger. Ook deze ruimte is lekker licht door het dakraam dat geopend kan worden voor extra ventilatie. 

Met de strak afgewerkte muren, mooie paneeldeuren en de fraaie lichte laminaatvloer door de hele woning is dit leuke appartement in een handomdraai tot een fijn thuis om te toveren. 

Parkeren kun je voor de deur met een parkeervergunning.

Dan nog even wat over de voorzieningen: voor je boodschappen ga je naar de Kanaalstraat of winkelcentrum Groeneweg. Het Majellapark en Park Oog in Al bieden je groen of een lekker rustig plekje. En dan heb je alle leuke cafeetjes en restaurantjes die je nog net niet op iedere straathoek tegenkomt. Het Centraal Station en het centrum van Utrecht liggen op ongeveer 5 minuten fietsen. Kortom, alle gemak en gezelligheid binnen handbereik.

Is dit waar je naar op zoek bent en wil je deze woning graag eens bekijken? Bel dan snel voor een afspraak!

Kenmerken