De huizenprijzen stijgen! 

Vraag jij je weleens af wat jouw huis waard is? 

Deze maand bied ik jou als inwoner van Zeist een gratis waardebepaling aan. Als extraatje ontvang je van mij een handige checklist die jou helpt om je huis verkoopklaar te maken. Deze tips ontvang je al voordat ik bij je thuis ben geweest.

Het enige wat je hoeft te doen, is jouw naam en contactgegevens door te geven via onderstaand formulier.

Dit is een gratis service van Woningadviseurs en verplicht je tot niets.

René Hoksbergen

Waarom is makelen de passie van René Hoksbergen?

“Vanuit mijn grote interesse in architectuur en oude en karakteristieke panden zie ik een huis niet als ‘alleen maar een stapel stenen’. Een huis is een beleving, heeft een emotionele waarde. 

Kopers vinden die deze waarde herkennen en samen met de verkopers tot een goede overeenkomst komen, is wat het vak zo aantrekkelijk maakt. Daarbij hou ik van de interactie met mensen en mijn adviserende en coördinerende rol in het verkoopproces. 

Door mijn jarenlange ervaring binnen de makelaardij denk ik te mogen zeggen dat men kan vertrouwen op een uitgebreide kennis, zowel binnen de bestaande bouw als nieuwbouw.

Welke woorden mij en mijn werkwijze omschrijven? Authenticiteit, oprechtheid en respect. Ik ben mezelf en wil kunnen staan voor wat ik zeg en beloof. Voor mij is geloofwaardigheid namelijk de basis van goed zaken doen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan respect naar zowel de verkopers als de kopers, maar ook bij de partijen onderling. Het moet voor iedereen een mooie stap in de toekomst zijn.”

René Hoksbergen | NVM Makelaar - Taxateur

Bel rechtstreeks op 06 - 50 64 16 97 

Dit zeggen de klanten over mij:

"Een prettige en enthousiaste makelaar. Kennis van zaken, het inzetten van vernieuwde middelen om de woning te verkopen, duidelijk in de communicatie. Open en helder. Gewoon een aanrader! Ook voor de aankoop van een huis is dit een betrouwbare partner!"

- Pieter Swager


"Mijn makelaar kent mijn woonomgeving goed. Daarnaast is hij in het proces van het vinden van een koper, steeds met mij mee blijven denken en hebben we uiteindelijk succesvol verkoopstyling ingezet. Nieuwe foto's maken was dan geen probleem."

- Allette Hooijer


"Fijn in de omgang, heeft ons huis binnen 1 dag weten te verkopen boven de vraagprijs en zonder voorbehoud van financiering."

- Evert van Rossum

Wat kan je verwachten van de waardebepaling?

Het belangrijkste is uiteraard jouw verhaal en situatie. Dit staat centraal en daar probeer ik zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Om tot de waarde-indicatie te komen, kijk ik o.a. naar het type woning de grootte van de woning, de indeling, het niveau van afwerking, de staat van onderhoud, de ligging en omgeving en uiteraard naar vergelijkbare woningen die nu te koop staan én recent verkocht zijn.

Heb je op voorhand nog vragen? Bel 088 - 966 46 42 en we beantwoorden jouw vragen! 

De 7 waarden van Woningadviseurs

1) Oprechte aandacht

2) Nieuwe marktvisie

3) Met passie

4) Offline en online goed bereikbaar

5) Innoverend en verrassend

6) Vindingrijk

7) Doelgroepgericht