Hoeveel is jouw huis in

Kamperland

waard?

Of bel je liever?

Dat kan op 088 - 966 46 42


Jouw woningadviseur in Kamperland

Mark Faasse

Wie is Mark?

Mark Faasse begon zijn carrière in het onderwijs. Echter door een teruglopend leerlingenaantal en een overschot aan personeel werd het tijd om een andere weg in te slaan. De keuze viel op het onroerend goed en in 1983 ging Mark als makelaar aan het werk. Dat bleek een goede keuze te zijn. Nog altijd vol enthousiasme over het vak was hij 27 jaar later de eerste NVM Makelaar/Taxateur die zich bij Woningadviseurs aansloot.

Mark over zijn passie:

“Mijn passie is architectuur. Door mijn vak let ik op allerlei details zoals voegwerk, deurkrukken etc. en kan ik er van genieten hoe een huis er aan de buitenkant uitziet. Al voorkomt de welstandscommissie in Nederland wel dat het echt spectaculair wordt. Daarentegen kan de binnenhuisarchitectuur door het materiaalgebruik, de combinaties daarvan en hoe kamers geproportioneerd zijn, verrassende resultaten opleveren. Daarbij is goede verlichting een kunst.

Wat mijn werk zo mooi maakt, is de omgang met mensen. Doordat je toegang hebt tot elke ruimte van een woning, kom je heel dicht bij de bewoners. In zo’n huis heeft zich van alles afgespeeld waardoor het niet enkel 4 muren met een dak er boven is, maar een plek waar mensen hun thuis vinden en belangrijke dingen beleven.

“Wat ik belangrijk vind naar mijn klanten toe? Goed luisteren. Het draait ten slotte om hen. Het is mijn taak om klanten bij te staan in het verkoop- of aankooptraject en waar nodig van zakenkundig en eerlijk advies te voorzien. Gezien mijn jarenlange ervaring denk ik daarin een goede partij te zijn.”

“Naast mijn werk in het onroerende goed ben ik ook in de plaatselijke politiek actief. Ik vervul daarin verschillende functies en vind het een voorrecht om als volksvertegenwoordiger te mogen optreden. Voor de echte ontspanning trek ik de wandelschoenen aan om samen met mijn vrouw en vrienden wandeltochten van minimaal 15 km. te maken. Ons vakantieland is Italie, waar we regelmatig in ons tweede huis, ingeklemd tussen de Alpen en de Middellandse Zee, verblijven.”

Mark Faasse 

NVM Makelaar / Taxateur

06 - 55 33 67 45

Wat zeggen anderen over Mark?

Verkopers Knotwilgendreef 8

"Prima contact met makelaar. Zowel ter plekke als ook met met de medewerkers online. 

Snelle actie en reactie. Kortom, een aanrader."

Verkopers Hoofdstraat 95

"Ik vind dat alles goed verliep. Hij luisterde goed naar me en nam mijn wensen serieus. 

Ik heb geen negatieve ervaringen met hem. Alles is netjes afgehandeld."

Heb je nog vragen? 

06-20661044


Stuur ons een WhatsApp!  

Voeg ons nummer toe aan de contacten van je telefoon.


Of stuur ons een Telegram

Gebruik je liever Telegram? Ook daar kan je ons een vraag stellen via 06-20661044 of zoek op ‘Woningadviseurs’.

www.woningadviseurs.nl

088 - 966 46 42

welkom@woningadviseurs.nl