Hoeveel is jouw huis in

Bunnik

waard?

Of bel je liever?

Dat kan op 088 - 966 46 42


Jouw woningadviseur in Bunnik

Waarom is makelen de passie van René?

“Vanuit mijn grote interesse in architectuur en oude en karakteristieke panden zie ik een huis niet als ‘alleen maar een stapel stenen’. Een huis is een beleving, heeft een emotionele waarde. 

Kopers vinden die deze waarde herkennen en samen met de verkopers tot een goede overeenkomst komen, is wat het vak zo aantrekkelijk maakt. Daarbij hou ik van de interactie met mensen en mijn adviserende en coördinerende rol in het verkoopproces. 

Door mijn jarenlange ervaring binnen de makelaardij denk ik te mogen zeggen dat men kan vertrouwen op een uitgebreide kennis, zowel binnen de bestaande bouw als nieuwbouw.

Welke woorden mij en mijn werkwijze omschrijven? Authenticiteit, oprechtheid en respect. Ik ben mezelf en wil kunnen staan voor wat ik zeg en beloof. Voor mij is geloofwaardigheid namelijk de basis van goed zaken doen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan respect naar zowel de verkopers als de kopers, maar ook bij de partijen onderling. Het moet voor iedereen een mooie stap in de toekomst zijn.”


René Hoksbergen 

NVM Makelaar / Taxateur

06 - 50 64 16 97

René Hoksbergen

Wat zeggen anderen over Rene?

Verkopers Kerseboomgaard 21

"We vroegen 3 makelaars om hun inschatting voor hoeveel we ons huis konden verkopen en in welke tijd. Woningsadviseurs gaf ons de hoogste inschatting en maakte dit ook waar. 

Binnen 1 week. Zeer professioneel (met name ook de fotos!), zeer bemoeid en zeer goed. 

Heb mijn (schoon)ouders geadviseerd, zich bij de woningsadviseur te melden, als ze hun eigen huis gaan verkopen."

Verkopers Scholekster 9

"We hebben ons contact met de makelaar als zeer prettig ervaren. No nonsense, eerlijk, direct en gepaste humor."

Kopers Willem van Mechelenstraat 32

"Makelaar Réne Hoksbergen is een zeer kundige makelaar met veel kennis van zaken m.b.t .bouwkundige aspecten, juist inschatten van de commerciële waarde van een huis en van de juiste "fit van het huis" met de kopers.

Réne geeft ruimte in het bewustwordingsproces in de zoektocht naar een nieuwe woning, en stuurt kritisch bij wanneer een koper teveel concessies wil doen op zijn uitgangspunten(ratio vs emotie). Hij houdt telkens een spiegel voor en durft ook zeer duidelijk te zijn wanneer een huis niet geschikt is.

Uiteindelijk hebben wij ons droomhuis gevonden dankzij het team van Woningadviseurs, want ook de aftersales en begeleiding van de rest van de collega's was zeer goed."

Heb je nog vragen? 

06-20661044


Stuur ons een WhatsApp!  

Voeg ons nummer toe aan de contacten van je telefoon.


Of stuur ons een Telegram

Gebruik je liever Telegram? Ook daar kan je ons een vraag stellen via 06-20661044 of zoek op ‘Woningadviseurs’.

www.woningadviseurs.nl

088 - 966 46 42

welkom@woningadviseurs.nl