Hoeveel is jouw huis in

Apeldoorn

waard?

Of bel je liever?

Dat kan op 088 - 966 46 42


Jouw woningadviseur in Apeldoorn

Waarom is makelen de passie van Jolanda?

“Een huis verkopen of kopen is enerzijds een zakelijke transactie, maar anderzijds ook een kwestie van emotie. Die combinatie blijft mij ontzettend boeien. Het is mijn taak als makelaar om te zorgen dat mijn opdrachtgevers daar de goede balans in vinden en dat ze vertrouwen op mijn kennis en inzicht om daarbij te helpen. En al is een snelle verkoop of aankoop mooi meegenomen, het belangrijkste is dat het een ‘goede’ is waar alle partijen blij mee zijn en vooral ook blijven. En natuurlijk zijn huizen gewoon interessant. Bij iedere bezichtiging achter elke deur een kijkje mogen nemen in het leven van anderen is toch wel bijzonder. En ze zijn allemaal uniek.

Wat mij uniek maakt? Mijn sociale en flexibele benadering. Het is een samenspel tussen mensen. Voor mij is een persoonlijk contact met wederzijds vertrouwen dus heel erg belangrijk. Ondanks een stukje gezelligheid weten mijn klanten dat ik te allen tijde voor hun klaar sta en op professionele wijze en met kennis van zaken zal adviseren.”


Jolanda van 't Erve - ten Heuw 

NVM Makelaar / Taxateur

06 - 20 44 27 22

Jolanda van 't Erve

Wat zeggen anderen over Jolanda?

Tevreden verkopers #1

"Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Makelaar Jolanda van ’t Erve heeft ons huis verkocht en zij heeft alles tot in de puntjes gecoördineerd. 

Goed contact, goede ideeën, meedenken, goede begeleiding enz., in één woord: TOP! 

Een vakvrouw met kennis van zaken, mensenkennis en gevoel voor humor."

Tevreden verkopers én kopers #2

"We hebben Jolanda van 't Erve gevraagd onze aankoopmakelaar te worden, nadat ze eerst als verkoopmakelaar ons een andere woning liet zien. 

Hoewel het niet die woning is geworden, waren we direct enthousiast over haar deskundigheid, doortastendheid en professionaliteit en hebben we haar als aankoopmakelaar aangenomen voor de verdere zoektocht. 

We zijn heel prettig en erg goed door haar geholpen met het vinden van onze ideale woning. Ze heeft ons in alle stadia goed begeleid en geadviseerd. We zijn erg tevreden en blij met haar diensten."

Tevreden verkopers #3

"Jolanda van ’t Erve verstaat haar vak uitstekend, luistert naar de eisen/wensen van de opdrachtgever en door het stellen van kritische vragen stelt zij zichzelf in staat nét even verder te gaan in het spel. 

Terugkoppeling gaat vanzelfsprekend, zelfs na kantoortijden als het nodig is. 

Kortom, een zeer prettige samenwerking! "

Heb je nog vragen? 

06-20661044


Stuur ons een WhatsApp!  

Voeg ons nummer toe aan de contacten van je telefoon.


Of stuur ons een Telegram

Gebruik je liever Telegram? Ook daar kan je ons een vraag stellen via 06-20661044 of zoek op ‘Woningadviseurs’.

www.woningadviseurs.nl

088 - 966 46 42

welkom@woningadviseurs.nl