René Hoksbergen, beëdigd NVM Makelaar / Taxateur

René Hoksbergen, NVM Makelaar in Zeist, Bunnik, Soesterberg, Utrechtse Heuvelrug

  

René is een NVM makelaar met al 23 jaar ervaring. Met zijn enthousiasme weet hij de beste koper te vinden van uw huis. In Zeist en omgeving is René een bekend gezicht.

Door zijn gedrevenheid, zijn klantgerichte instelling en parate kennis van nagenoeg ieder karakteristiek pand in Zeist en omgeving, is hij in staat om razendsnel koper en verkoper met elkaar in contact te brengen.

Woningadviseurs - nieuws

Voorverkoop Life in the Woods gestart!

23-5-2014
1572_HeadernieuwsbriefLITWv1.jpg

Dinsdag 20 mei jl. is onder grote belangstelling gestart met de voorverkoop van 6 vrijstaande bosvilla’s, 8 twee-onder-één-kapwoningen en 11 appartementen Life in the Woods. Vanaf nu is het dan ook mogelijk een woning of appartement te reserveren en alvast een eerste stap richting de aankoop van een woning of appartement te zetten.

Lees meer

Gert Korf is onze nieuwe woningadviseur!

3-2-2014
1422_profielgert-web.png

Maak kennis met Gert Korf, uw nieuwe woningadviseur!

Lees meer

Gezellige feestdagen en een gezond 2014

21-12-2013
1282_Kerstkaart_Spikey_400.jpg

Team Woningadviseurs wenst iedereen Gezellige feestdagen en een gezond 2014!

Lees meer

Zeeuwse woningmarkt beter dan landelijk

10-1-2013
892_Zeeland-Position.png

Laatste kwartaal 2012 was beste in jaren
Met name in Zeeuws-Vlaanderen maar ook in de rest van Zeeland zijn er in het laatste kwartaal van vorig jaar meer woningen verkocht. Doordat de stijging met name in de vrijstaande woningen zat, is ook de gemiddelde prijs van alle soorten woningen gestegen. De oorzaak ligt in het gegeven dat veel kopers vorig jaar nog hun slag wilden slaan. De hypotheekregels worden met ingang van 1 januari dit jaar een stuk strenger, waardoor het vorige jaar aantrekkelijker en makkelijker was om een huis te financieren. Aan de onderkant van de Westerschelde wordt de woningmarkt stevig ondersteund door een toestroom van Belgen. In België is in tegenstelling tot in Nederland tot voor kort sprake geweest van flinke prijsstijgingen en ook een toename van het aantal transacties. Het lage prijspeil in Zeeuws-Vlaanderen was daarin natuurlijk een belangrijke factor.

Lees meer

Prijs voor twitterende makelaars

20-12-2012
881_logoAD1.jpg

Twee jaar geleden nog stapten ze met elkaar via Twitter in het huwelijksbootje. Nu lijkt social media de doorslaggevende factor te zijn in het behalen van de titel woningmakelaar van het jaar. Voor twedding partners René Hoksbergen en Jannetta Dorsman het bewijs dat ze met hun bedrijf Woningadviseurs de goede weg zijn ingeslagen.

Lees meer
Meer nieuws
Volg Woningadviseurs op

Ouderwetse service, hedendaagse communicatie!