René Hoksbergen, beëdigd NVM Makelaar / Taxateur

René Hoksbergen, NVM Makelaar in Zeist, Bunnik, Soesterberg, Utrechtse Heuvelrug

  

René is een NVM makelaar met al 23 jaar ervaring. Met zijn enthousiasme weet hij de beste koper te vinden van uw huis. In Zeist en omgeving is René een bekend gezicht.

Door zijn gedrevenheid, zijn klantgerichte instelling en parate kennis van nagenoeg ieder karakteristiek pand in Zeist en omgeving, is hij in staat om razendsnel koper en verkoper met elkaar in contact te brengen.

Woningadviseurs - nieuws

Google Street View IN een huis!

12-12-2014
2065_screenshot-filmpje.png


Must see! Innovatie in de makelaarswereld!

Makelaarsorganisatie Woningadviseurs heeft samen met FotoXperience een nieuwe technologie naar Nederland gehaald om in te zetten voor woningpresentaties. Deze technologie maakt het mogelijk om de woning online te ervaren door er als het ware doorheen te lopen via het beeldscherm, vergelijkbaar met Google Street View.

Lees hier verder en beleef het zelf!

Lees meer

Wat gaat er veranderen aan het energielabel in 2015?

18-11-2014
1978_logo-energielabel-c-small.png

Per 1 januari 2015 verandert de regelgeving over het energielabel. Huiseigenaren die dan nog geen label hebben krijgen een voorlopig label toegestuurd. Het voorlopige label is een indicatie van de energieprestatie van uw woning, gebaseerd op reeds bekende gegevens zoals woningtype, oppervlakte en bouwjaar. Vanaf 1 januari 2015 is het hebben van een energielabel bij de eigendomsoverdracht verplicht. 

Het ministerie heeft 4 overzichtelijke afbeeldingen ter beschikking gesteld waarin alle wijzigingen overzichtelijk worden gepresenteerd. Deze kunt u hier bekijken.

Lees meer

Gert Korf is onze nieuwe woningadviseur!

3-2-2014
1422_profielgert-web.png

Maak kennis met Gert Korf, uw nieuwe woningadviseur!

Lees meer

Zeeuwse woningmarkt beter dan landelijk

10-1-2013
892_Zeeland-Position.png

Laatste kwartaal 2012 was beste in jaren
Met name in Zeeuws-Vlaanderen maar ook in de rest van Zeeland zijn er in het laatste kwartaal van vorig jaar meer woningen verkocht. Doordat de stijging met name in de vrijstaande woningen zat, is ook de gemiddelde prijs van alle soorten woningen gestegen. De oorzaak ligt in het gegeven dat veel kopers vorig jaar nog hun slag wilden slaan. De hypotheekregels worden met ingang van 1 januari dit jaar een stuk strenger, waardoor het vorige jaar aantrekkelijker en makkelijker was om een huis te financieren. Aan de onderkant van de Westerschelde wordt de woningmarkt stevig ondersteund door een toestroom van Belgen. In België is in tegenstelling tot in Nederland tot voor kort sprake geweest van flinke prijsstijgingen en ook een toename van het aantal transacties. Het lage prijspeil in Zeeuws-Vlaanderen was daarin natuurlijk een belangrijke factor.

Lees meer

Prijs voor twitterende makelaars

20-12-2012
881_logoAD1.jpg

Twee jaar geleden nog stapten ze met elkaar via Twitter in het huwelijksbootje. Nu lijkt social media de doorslaggevende factor te zijn in het behalen van de titel woningmakelaar van het jaar. Voor twedding partners René Hoksbergen en Jannetta Dorsman het bewijs dat ze met hun bedrijf Woningadviseurs de goede weg zijn ingeslagen.

Lees meer
Meer nieuws
Volg Woningadviseurs op

Ouderwetse service, hedendaagse communicatie!