Hulp bij de aankoop van uw huis

Bekijk de video: Heb ik bij het kopen van een huis een makelaar nodig?

Een huis kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Schakel daarom de hulp in van één van onze adviseurs. Zij kunnen u deskundig advies bieden bij de aankoop van uw nieuwe huis.

Een adviseur van NVM makelaar Woningadviseurs kan u helpen met het in kaart brengen van de wensen voor u nieuwe huis. Vervolgens gaat de adviseur op zoek naar uw droomhuis. De adviseur is bekend met de huizen en de woonomgeving, waardoor hij een huis kan vinden dat aansluit bij uw wensen. Desgewenst kan de adviseur u helpen met de onderhandelingen en alle bouwkundige, juridische, administratieve, milieutechnische en bestemmingstechnische valkuilen. Dit zorgt ervoor dat u zeker weet dat dit het huis van uw dromen is en blijft.

Voor u is een huis kopen geen dagelijkse bezigheid, maar voor onze adviseurs wel. Deze zijn ervaren en zullen u daarom met alle aspecten van het aankopen van uw nieuwe huis van dienst kunnen zijn.

Wilt u goed advies? Neem dan contact met ons op.
Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Lees de referenties.

 

Woningadviseurs - nieuws

Google Street View IN een huis!

12-12-2014
2065_screenshot-filmpje.png


Must see! Innovatie in de makelaarswereld!

Makelaarsorganisatie Woningadviseurs heeft samen met FotoXperience een nieuwe technologie naar Nederland gehaald om in te zetten voor woningpresentaties. Deze technologie maakt het mogelijk om de woning online te ervaren door er als het ware doorheen te lopen via het beeldscherm, vergelijkbaar met Google Street View.

Lees hier verder en beleef het zelf!

Lees meer

Wat gaat er veranderen aan het energielabel in 2015?

18-11-2014
1978_logo-energielabel-c-small.png

Per 1 januari 2015 verandert de regelgeving over het energielabel. Huiseigenaren die dan nog geen label hebben krijgen een voorlopig label toegestuurd. Het voorlopige label is een indicatie van de energieprestatie van uw woning, gebaseerd op reeds bekende gegevens zoals woningtype, oppervlakte en bouwjaar. Vanaf 1 januari 2015 is het hebben van een energielabel bij de eigendomsoverdracht verplicht. 

Het ministerie heeft 4 overzichtelijke afbeeldingen ter beschikking gesteld waarin alle wijzigingen overzichtelijk worden gepresenteerd. Deze kunt u hier bekijken.

Lees meer

Gert Korf is onze nieuwe woningadviseur!

3-2-2014
1422_profielgert-web.png

Maak kennis met Gert Korf, uw nieuwe woningadviseur!

Lees meer

Zeeuwse woningmarkt beter dan landelijk

10-1-2013
892_Zeeland-Position.png

Laatste kwartaal 2012 was beste in jaren
Met name in Zeeuws-Vlaanderen maar ook in de rest van Zeeland zijn er in het laatste kwartaal van vorig jaar meer woningen verkocht. Doordat de stijging met name in de vrijstaande woningen zat, is ook de gemiddelde prijs van alle soorten woningen gestegen. De oorzaak ligt in het gegeven dat veel kopers vorig jaar nog hun slag wilden slaan. De hypotheekregels worden met ingang van 1 januari dit jaar een stuk strenger, waardoor het vorige jaar aantrekkelijker en makkelijker was om een huis te financieren. Aan de onderkant van de Westerschelde wordt de woningmarkt stevig ondersteund door een toestroom van Belgen. In België is in tegenstelling tot in Nederland tot voor kort sprake geweest van flinke prijsstijgingen en ook een toename van het aantal transacties. Het lage prijspeil in Zeeuws-Vlaanderen was daarin natuurlijk een belangrijke factor.

Lees meer

Prijs voor twitterende makelaars

20-12-2012
881_logoAD1.jpg

Twee jaar geleden nog stapten ze met elkaar via Twitter in het huwelijksbootje. Nu lijkt social media de doorslaggevende factor te zijn in het behalen van de titel woningmakelaar van het jaar. Voor twedding partners René Hoksbergen en Jannetta Dorsman het bewijs dat ze met hun bedrijf Woningadviseurs de goede weg zijn ingeslagen.

Lees meer
Meer nieuws
Volg Woningadviseurs op

Ouderwetse service, hedendaagse communicatie!